Betrouwbaar online geld verdienen? Top 13 betrouwbaarste manieren!

betrouwbare manieren online geld verdienen

Kun je betrouwbaar online geld verdienen? Ja, dit is zéker mogelijk. Het enige dat je hiervoor moet doen, is één van de betrouwbaarste online verdienmodellen uit te kiezen.

Wij hebben, speciaal voor jou, een top 13 van de betrouwbaarste manieren samengesteld.

1. Affiliate marketing

De beste en betrouwbaarste manier om online geld te verdienen. Dat is zonder twijfel affiliate marketing.

Bij dit online verdienmodel promoot je producten van andere webshops, waarbij je zelf geen enkel risico loopt.

De verdiensten kunnen bovendien fors oplopen bij dit online verdienmodel. Doordat je met de grootste webshops van Nederland samenwerkt, loop je bovendien 0,0 risico!

Met affiliate marketing beginnen is geen hogere wiskunde. Je hebt hier alleen wel voldoende tijd én voldoende kennis voor nodig. Voor het opdoen van de kennis kun je een affiliate marketing cursus volgen.

In de beste cursus uit onze lijst vind je goede affiliate marketing voorbeelden, waardoor je een nog beter gevoel bij dit online verdienmodel krijgt. 

2. Webshop

Wil je betrouwbaar online geld verdienen? Als je voor een webshop kiest, heb je nagenoeg alle touwtjes in handen. Werk met een betrouwbare leverancier samen en maak gebruik van betrouwbare softwaresystemen.

Daarmee is de kans ontzettend groot dat je uiteindelijk online geld gaat verdienen. Het opzetten en uitbouwen van een webshop is bovendien erg leuk om te doen.

3. Online cursus of e-learning aanbieden

Als je graag passief online geld wilt verdienen, is het verstandig om een online cursus aan te bieden. Elke keer als iemand zich voor je cursus aanmeldt, ontvang je hier geld voor. Zonder dat je op dat moment arbeid hoeft te leveren.

Het is uiteraard wel van belang dat je voor een cursus zorgt die een échte meerwaarde biedt.

4. Freelancen

Betrouwbaar online geld verdienen, doe je ook als freelancer.

Belangrijk voordeel hierbij is dat je zelf bepaalt met wie je samenwerkt. Daardoor heb je alle touwtjes wat betreft betrouwbaarheid in eigen handen. Sowieso kun je op veel manier als freelancer online geld verdienen.

Denk hierbij aan het leveren van allerlei diensten, zoals grafisch design of het aanleveren van hoogwaardige content aan je klanten.

5. Software/apps ontwikkelen

Wil je online geld verdienen betrouwbaar en jezelf uitdagen? Dan is het ontwikkelen van softwaresystemen en apps een aanrader.

Geen dag is hetzelfde, je kunt je kennis perfect tot uiting brengen en je kunt hier oprecht veel geld mee verdienen. Doordat je zelf bepaalt met wie je samenwerkt, is dit ook een uiterst betrouwbare manier van online geld verdienen.

6. Geld verdienen met social media

Het is ook prima mogelijk om in de huidige tijden geld te verdienen met social media. Denk hierbij aan geld verdienen met Instagram, TikTok en YouTube.

Met name via YouTube is het mogelijk om ontzettend veel geld te verdienen. Aangezien je bij deze online verdiensten afhankelijk van zo’n groot platform bent, is dit ook een bijzonder betrouwbare manier van online geld verdienen.

7. Bloggen

In onze ogen is affiliate marketing dus het beste online verdienmodel. Een ander vergelijkbaar model waar je voor kunt kiezen, is bloggen.

Op je blogwebsite kun je affiliate marketing verwerken, maar ook kiezen voor bijvoorbeeld het weergeven van advertenties.

Of voor het verkopen van betaalde blogplaatsingen. Bij bloggen heb je alle touwtjes in eigen handen, waardoor ook dit een zeer betrouwbare optie is.

8. Online geld beleggen

Het is ook middels beleggen mogelijk om online geld te verdienen. Dit kun je op 2 manieren 100% betrouwbaar doen:

  • Beleg via één van de beste platformen. Denk hierbij aan grote namen zoals DEGIRO of de grootbanken. Via dergelijke platformen loop je nagenoeg geen risico, zelfs niet als je met grote bedragen gaat beleggen.
  • Doe zelf goed onderzoek. Voordat je een belegging gaat doen, moet je zelf goed onderzoek doen. Lees de jaarrekeningen van bedrijven door, verdiep je in de beleggingsmogelijkheden en doe op andere manieren alle mogelijke inzichten op. Die heb je nodig om uiteindelijk de juiste beleggingen te doen.

9. Dropshipping

Het online verdienmodel dropshipping wordt door sommige mensen verguisd. Toch zijn wij van mening dat je hier prima online geld mee kunt verdienen. Het is hierbij vooral van belang dat je eerlijk bent én dat je met de beste leverancier samenwerkt.

Alles wat je via je dropshipping webshop belooft, moet je ook na zien te komen. Krijg je dat voor elkaar? Dan kun je zeker op een betrouwbare manier online geld verdienen.

10. Invullen van enquêtes

Hoef je niet per sé heel veel online geld te verdienen? Wil je puur dat leuke zakcentje bij elkaar sparen? Dan kun je ervoor kiezen om enquêtes in te vullen.

Ook hierbij geldt weer dat je met betrouwbare partijen samen moet werken. In dat geval kun je hier zeker een leuk zakcentje op een betrouwbare manier mee verdienen.

11. Verkopen van foto’s

Ben je een begenadigd fotograaf? Dan kun je prima je foto’s online verkopen. Hier kun je veel geld mee verdienen, terwijl je dit ook nog eens 100% betrouwbaar doet.

Als je bijvoorbeeld je foto’s via Shutterstock verkoopt, loop je weinig tot geen risico.

12. E-book verkopen

Eerder gaven we je de tip al om cursussen te verkopen. Dat is op zich prima te doen, maar vereist wel een aanzienlijke tijdsinvestering. Nadien heb je naar weinig zaken nog omkijken. Dat is ook het geval als je een e-book verkoopt.

Het enige gevaar is dat je e-book tussen mensen onderling uitgewisseld wordt. Daar kun je weinig tegen beginnen, waardoor dit niet de meest betrouwbare optie is om online geld te verdienen.

13. Podcast maken

Iets wat momenteel erg populair is, is het maken van een podcast. Met een podcast kun je op meerdere manier geld verdienen, waardoor de totale inkomsten aanzienlijk op kunnen lopen. Het is bovendien erg leuk om met je eigen podcast bezig te zijn.

Waarom deze optie dan niet hoger scoort in onze top 13? Dat heeft vooral met de concurrentie te maken. Ontzettend veel mensen zijn op dit moment bezig met een podcast. Het is hierdoor moeilijk om met je podcast op te vallen.