Jacko Meijaard: Is hij betrouwbaar?

jacko meijaard betrouwbaar

Jacko Meijaard positioneert zichzelf als een affiliate marketing goeroe. Maar, kun je nou écht veel van hem leren?

Wat heeft hij zoal te bieden en wat is zijn ervaring met dit online verdienmodel? In deze korte Jacko Meijaard lees je alles over deze online ondernemer.

Wie is Jacko Meijaard precies?

Jacko Meijaard is een in Zeeland geboren ondernemer. Hij begon al op relatief jonge leeftijd met ondernemen, mede doordat hij door het internet werd gegrepen. Jacko had al op vrij jonge leeftijd doordat online geld verdienen bijzonder goed mogelijk is.

Dat heeft hij in de loop der jaren flink uitgebuit. Zo heeft hij, naar eigen zeggen, veel geld met affiliate marketting verdiend. Dit is uiteraard niet na te gaan, dus kunnen we niks anders doen dan Jacko op zijn woord te geloven.

Jacko geeft zelf aan dat hij zo’n €7500 per maand verdiend. Dit doet hij puur dankzij het internet. Hij geeft hierbij aan dat hij dit bedrag niet noemt om stoer te doen, maar juist om aan te geven welke mogelijkheden het internet biedt.

Jacko Meijaard & affiliate marketing

Grote kans dat je om één reden bij dit artikel uitgekomen bent: omdat je meer wilt weten over de Affiliate Marketing Revolutie. Dat is namelijk de affiliate marketing cursus die Jacko jaren geleden uitgebracht heeft.

Met deze cursus zou je alles over affiliate marketing moeten leren. Jacko ziet zichzelf hierbij als een ideale leermeester, aangezien hij zelf zo succesvol met affiliate marketing is.

Dat is althans de algemene opvatting. Wij zijn echter iets dieper in het verleden én heden van Jacko gedoken. Daarbij stuitten wij toch op een paar opmerkelijke bevindingen:

  • Jacko is nooit écht transparant geweest over zijn affiliate websites. In de hierboven benoemde cursus ontbreekt het bijvoorbeeld aan een waargebeurde case studie. Het is hierdoor de cursisten lastig om een volledig beeld van affiliate marketing te krijgen. Daardoor is het ook lastig om een volledig beeld van Jacko Meijaard te krijgen. Niemand kan immers nagaan of hij daadwerkelijk zoveel geld met affiliate marketing heeft verdiend.
  • Jacko is op dit moment niet meer met affiliate marketing bezig. Jacko Meijaard promoot met zijn cursus eigenlijk het online verdienmodel affiliate marketing. Hier wordt hij uiteraard beter van, omdat hij een fors bedrag voor deze cursus vraagt. Wat daarbij echter héél opvallend is, is dat Jacko op dit moment niet meer met affiliate marketing bezig is. Dit is net alsof een slager vlees promoot, maar inmiddels geen slager maar bakker is. Jacko is gewoonweg niet meer met hetgeen bezig waar hij zo enthousiast over was. Of zou hij de Affiliate Marketing Revolutie cursus alleen maar gemaakt hebben om passief inkomen op te bouwen?

Moraal van het verhaal: Jacko Meijaard is dus niet meer met affiliate marketing bezig.

Hij heeft geen affiliate website meer en weet hierdoor ook niet wat op dit moment speelt. In de wereld van affiliate marketing, maar ook in de wereld van online marketing.

Wat doet Jacko Meijaard momenteel?

Het is een beetje onduidelijk wat Jacko Meijaard op dit moment precies doet. Als je zijn naam op Google opzoekt, kom je direct op zijn eigen website uit.

Dit is een website waarop hij omschrijft wat hij doet én waarop hij uiteraard zijn eigen cursus aanbiedt.

Het heeft er echter alle schijn van dat deze website niet meer heel actueel is. Hij heeft bijvoorbeeld in de laatste 2 maanden slechts 4 blogartikelen op zijn website online gezet. Dat is nou niet echt het teken van activiteit.

Waarom is Jacko Meijaard niet meer met affiliate marketing bezig?

Dit durven wij niet te stellen. Wellicht heeft hij inmiddels voldoende vermogen opgebouwd. Of kan hij leven van de opbrengsten van zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie.

Uiteraard is het een slimme keuze van Jacko geweest om zijn eigen cursus aan te bieden. Mede doordat hij jarenlang als dé affiliate marketing goeroe van ons land werd gezien.

Die eretitel heeft ‘ie inmiddels in moeten leveren, aangezien hij dus niet meer in dit vakgebied actief is.

Wat heeft Jacko met zijn affiliate marketing cursus te bieden?

Wil je graag met affiliate marketing beginnen? Dan kun je eigenlijk maar één juiste stap zetten: de beste affiliate marketing cursus volgen. Mocht je online op zoek naar meer informatie gaan, kom je al snel de Affiliate Marketing Revolutie tegen.

Dát heeft twee redenen:

  • Deze cursus bestaat inmiddels al heel wat jaren. Veel affiliate marketeers hebben hierdoor voldoende tijd gehad om online een review over deze cursus te schrijven. Doordat er zoveel over deze cursus gesproken is in het verleden, heeft Google veel waarde aan de naam van de cursus gehecht.
  • Jacko heeft zijn marketing op orde. We kunnen niks anders dan stellen dat Jacko zijn marketing op orde heeft. Hij lijkt veel kennis van SEO te hebben, waardoor het eigenlijk zonde is dat hij niet meer met affiliate marketing bezig is.

De Affiliate Marketing Revolutie is dus een veelbesproken online cursus. Maar, is dit dan ook een populaire affiliate marketing cursus? Nee, dat valt eigenlijk heel erg tegen.

Sowieso vallen een paar zaken bij/van deze cursus tegen, waarover hieronder meer.

De cursus is matig qua kwaliteit

Voordat wij dit artikel over Jack konden schrijven, hebben wij kritisch naar zijn cursus gekeken. Daarbij moesten wij al snel opmerken dat de cursus vrij matig is qua kwaliteit. Ook dit heeft meerdere redenen:

  • Sommige onderwerpen kennen geen verdieping. Jacko bespreekt in deze cursus onwijs veel onderwerpen, maar gaat eigenlijk nergens echt de diepte in. Het is eigenlijk allemaal oppervlakkige informatie. Met alleen dergelijke informatie ga je het niet heel ver schoppen als affiliate marketeer.
  • Veel informatie is achterhaald. Wij moeten ook stellen dat veel informatie uit de cursus achterhaald is. Dat heeft één simpele reden: Jacko is niet meer met affiliate marketing bezig. Hij weet daardoor niet precies wat actueel is en welke zaken er spelen. Dat blijkt duidelijk uit het feit dat de cursus weinig tot niet geüpdate is.

Vraagtekens bij de online reviews

Het is ook terecht om vraagtekens bij de vele online reviews te zetten. Je vindt namelijk online super veel reviews over de Affiliate Marketing Revolutie, maar hebben al deze beoordelaars de cursus wel gevolgd? Hoogstwaarschijnlijk niet.

Dat komt doordat Jacko voor deze cursus zelf ook gebruik van affiliate marketeers heeft gemaakt. Via PayPro is het voor affiliate marketeers mogelijk om deze cursus te promoten. Doen ze dat succesvol? Dan krijgen ze hier een commissie voor.

Dat is dan ook de reden waarom alle reviews zo positief zijn. Veel reviews die online te vinden zijn, zijn geplaatst door affiliate markteers die commissies met de cursus wilden scoren. Je kunt dus je vraagtekens bij de online reviews en de eerlijkheid hiervan zetten.

Je kunt de cursus niet zomaar kopen

Huh, wat we hiermee bedoelen? Nou, ga maar eens naar de website van Jacko Meijaard.

Op die website kun je klikken op de button ‘Start hier met de Affiliate Marketing Revolutie’. Klik hierop en er verschijnt een pop-up. Hierbij moet je je naam, e-mailadres, telefoonnummer en zelfs leeftijd invullen.

Maar, waarom? Wat heeft deze informatie te maken met het willen volgen van een cursus? Juist; helemaal niks. Het is ons absoluut niet duidelijk waarom Jacko deze informatie van je zou willen hebben.

Wel hebben we uiteraard een vermoeden. Onderin de pop-up staat namelijk ‘door je e-mail in te vullen, ontvang je regelmatig waardevolle tips’.

Met deze pop-up is Jacko dus lekker bezig om zijn eigen maildatabase aan te vullen. Dit heeft uiteraard niks met de affiliate marketing cursus zelf te maken.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Over de persoon Jacko Meijaard is online specifieke informatie te vinden. Zo blijkt uit veel websites dat hij relatief jong is, dat hij een flink vermogen opgebouwd heeft en dat hij graag andere mensen wil helpen.

Dit geloven we op zich allemaal. Wat ons echter niet duidelijk is, is waar alle genoemde vraagtekens in dit artikel vandaan komen.

Waarom is Jacko Meijaard niet meer met affiliate marketing bezig? Waarom kent zijn affiliate marketing cursus geen verdieping? Waar komen alle positieve reviews over hem precies vandaan?

Dit zijn terechte vragen om voor jezelf ook eens kritisch naar te kijken. Je kunt dan prima voor jezelf bepalen welk gevoel je bij deze ondernemer hebt.

Ook kun je dan prima voor jezelf bepalen of je je wel of niet voor deze cursus aan wilt melden.

Starten met affiliate marketing? Kies voor een andere cursus

Onder aan de streep is starten met affiliate marketing super interessant. Je kunt hier inderdaad een mooi vermogen mee opbouwen, net zoals Jacko Meijaard dit naar eigen zeggen heeft gedaan.

Dat zijn echter vervlogen tijden. Hij houdt zich nu niet meer met affiliate marketing bezig, waardoor zijn cursus ook niet meer actueel is. Zijn cursus kan zelfs achterhaald en oppervlakkig genoemd worden.

Je doet er daarom verstandig aan om voor een andere affiliate marketing cursus te kiezen. Bij voorkeur een cursus van een affiliate marketeer die succesvol én actief is. Daar heb je het meeste aan, ook omdat zo’n cursus waarschijnlijk wel nog geüpdate wordt!